Novosti
print

Novosti

(29.12.2017.) Kraševa slatka bajka stiže u Slatku zimsku čaroliju


Tradicija organizovanja slatkih priredbi prenijela se iz Kraša i u članicu Kraš grupe, tvornicu Mira a.d. iz Prijedora. Tvornica keksa Mira i Grad Prijedor  prvi  put  ove  godine  za svoje sugrađane  organiziraju Slatku zimsku  čaroliju, najslađu  zimsku zabavu  s  mnogo smijeha, poklona i raznovrsnih gastronomskih poslastica za sve uzraste i ukuse.

 
U  sklopu Slatke zimske čarolije 3.1.2018. godine u naš  Grad Prijedor stiže i  predstava "11.  Kraševa slatka bajka" koju  je  tokom decembra 2017.  godine  u  Zagrebu  pogledalo preko 10.000 mališana i njihovih roditelja, a karte su rasprodane u rekordnom roku. 
 
Kako  je  Božić  vrijeme  druženja i okupljanja, tako se u Slatkoj bajci druže Kraševi slatkiši koji se ove godine spremaju na posebnu potragu za draguljem talenta.
 
Ko je ukrao dragulj? Zašto je važan Napolitanki i kakve  zagonetke  se kriju  u  potrazi,  otkrijte  dolaskom  na  ovu  prekrasnu božićnu dječju predstavu,  koja  je  osmišljena  i  producirana  u saradnji s pozorišnim rediteljem Krešimirom Dolenčićem.
 
Mališane  će  kroz  predstavu  voditi   poznati   muzičari  Jacques Houdek, Giuliano i mnogi drugi.
 
Dođite u  Slatku  zimsku  čaroliju 3.1.2018. godine  na  najiščekivaniju prazničnu predstavu u  gradu,  Kraševu slatku bajku,  i uživajte u zabavi za cijelu porodicu!
 

natrag