Kakav kolačić, takav trenutak.
Prekrašan.

Predstavljamo osam okusa naših novih PreKrašnih kolačića. Oni su prhki, oni se tope u ustima, oni su puni energije i prekrašno stoje na policama trgovina.

Odaberi svoj omiljeni! Nagradi se, pokreni se, zasladi se... I zapamti: kakav kolačić, takav trenutak.

PreKrašan.<

Prekrašni

Kolačići s punjenjem od jabuke

Kolačići s nougat punjenjem

Užitak je najbolji način kako započeti dan i učiniti ga posebnim. Potraži ga u komadiću mekog kolačića napravljenog od integralnog brašna, sljubljenog s najfinijim punjenjem od jabuke. Pronađi svoj jutarnji izvor vlakana, ali i ljubavi i okusa tradicije koju ti servira Kraš. Pusti da te nosi ona slatka misao... Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

Otok
Kuća
Prekrašni

Kolačići s punjenjem od višnje

Kolačići s nougat punjenjem

Prepusti s istraživanju slatkih voćnih užitaka, isprepletenih najfinijim kakaom, koje s ljubavlju seviraju vješti Kraševi majstori kolačića. Nagradi se pažljivo pripremljenim tamnim biskvitom sa zavodljivim punjenjem od višnje. I imaj na umu... Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

Otok
Kuća
Prekrašni

Tamno čajno pecivo s nougat punjenjem

Kolačići s nougat punjenjem

Posebni trenuci zaslužuju da ih obilježiš nezaboravnim okusom. I zato uživaj, nagradi se! uz šalicu toplog mlijeka i ukusni tamni kolačić ispunjen s čak 30% zavodljive kreme bogate kakao prahom, mlijekom i lješnjacima. Neka te vještina Kraševih majstora slastica podsjeti... Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

Otok
Kuća

Kolačići s komadićima tamne čokolade

Igra je i uživanje i nagrada kojom ispunjavamo posebne trenutke. Stoga okusi čaroliju zaigranih, vještih ruku Kraševih majstora koje ti donose pomno pripremljene tamne kolačiće s komadićima najfinije Kraš čokolade. Uživaj u svom slatkom izvoru vlakana te znaj... Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

Otok

Kolačići s punjenjem okusa limuna

Neka tvoj trenutak bude jedinstven kao i ti; kao i znanje kojim su stvarani najfiniji Kraševi kolačići s kremastim punjenjem okusa limuna. Gricni komadić biskvita s dodatkom limunove korice i u srcu kolačića pronađi užitak i slatku pozitivu jer... Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

Otok

Kolačići s kakao punjenjem

Odaberi trenutak u svom danu i učini ga slatkim i nezaboravnim. Nagradi se finim čajnim kolačićem punjenim bogatom kakao kremom. Neka tvoj trenutak bude topao kao šalica čaja i poseban kao kolačić u kojem uživaš jer... Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

Otok