Prepoznata kvaliteta Mirinog čajnog peciva Zlatka

Privredna komora Republike Srpske u kategoriji za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda dodijelila je posebno priznanje za Mirino čajno pecivo – Zlatku 220g.

Ove godine Mira a.d. članica Kraš grupe obilježava 90 godina postojanja uz brojne marketinške aktivnosti, ali i ulaganja koja će KRAŠ i MIRU dostojno predstaviti u godinama koje slijede i osigurati kontinuitet kvalitete i tržišnog uspjeha.

U slavljeničkoj godini posebno veseli priznanje za prepoznatu kvalitetu Mirinih proizvoda, koje kao rođendanska čestitka stiže od Privredne komore Republike Srpske.

Naime, Privredna komora Republike Srpske, u okviru 15. tradicionalnog „Izbora najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2017. godinu“, u kategoriji za prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda dodijelila je posebno priznanje za Mirino čajno pecivo – Zlatku 220g.

Iz Mire a.d. s ponosom ističu da je ovo četvrti proizvod koji je dobio ovo priznanje. Prije Zlatke priznanje su dobili potrošačima poznati i omiljeni Frondi maxi nougat, Lilly vanilin i Čajni kolutići.

Priznanje za prepoznati kvalitet dokaz je da su Mirina čajna peciva izrađena  od visokovrijednih sirovina (žitarica, meda, margarina i jaja) prema tradicionalnim receptima domaće kuhinje.

Upravo je Zlatka proizvod koji idealno objedinjuje tradicionalnu recepturu i izgled peciva kao iz domaće proizvodnje. Izduženi oblik, izraženih gravura  podsjeća na peciva koje su radile naše bake i mame, odiše toplinom porodičnog doma i trenucima kad smo ih konzumirali uz mlijeko, čaj ili kafu.

Zlatka se odlikuje i  po prepoznatljivoj prhkoj strukturi, specifičnom okusu i mirisu te zlatno-žutoj boji. Okusu posebnu notu daje  fina aroma anisa i limuna.

Posebno priznanje u ime Mire a.d. članice Kraš grupe preuzela je Marina Cvjetićanin, zamjenica direktorice Društva Marice Vidaković.

Gđa Cvjetićanin sa zadovoljstvom i ponosom je preuzela nagradu ističući da u godini kad Mira slavi 90 slatkih godina postojanja veseli činjenica da se tradicija i kvaliteta kojom se ističu Mirini proizvodi prepoznaje i nagrađuje, kako od struke, tako i od vjernih potrošača.